Konu: Radyoda Yanlış İstekler Cuma Ağus. 22, 2008 12:46 am
Grup Gündoğarken "Ankara'dan Adil geldi,elde bir ayran tavasi,Adem Baba beni cok severmis..." Dogrusu Neymis Ney "Ankara'dan abim geldi,evde bir bayram havasi, annem babam beni cok severmis..."
Bulutsuzluk Özlemi "İsvicre'de hayat bayram olmadi yaaa..." Dogrusu Neymis Ney "Hicbir kere hayat bayram olmadi ya da..."
Teoman "Görümceler,görümceler..." Dogrusu Neymis Ney "Gonulcelen,gonulcelen..." "bir bankta kulesi ustund e" ya da "bir pasta puresi ustunde" Dogrusu Neymis Ney "Bir bar taburesi ustunde"
Aşkın Nur Yengi "Hayir anmiyorum.." Dogrusu Neymis Ney"Ay inanmiyorum.."
Yaşar "Sonra postacilar iser,yagmurlar bitince.." Dogrusu Neymis Ney" Sonra postacilar ise,yagmurlar bitince..." "Ya bu gece gel ya da delirecem..." Dogrusu Neymis Ney"Ya bu gece gel ya da gelir ecel..."
Ferda Anıl Yarkın Kiminle gittiysen orda kal usandim hatta he portakal" Dogrusu Neymis Ney"Kiminle gittiysen orda kal,usandim hatta hep orda kal!"
Sibel Can "Gideni bos ver!..Gelene hos gel!..Dinde baska caresi yok!.." Dogrusu Neymis Ney"Gideni bos ver,gelene hosgeldin'de,baska caresi yok..."
Oya-Bora "Kalk gidelim be sarayli,bakti ki saydam kalayli.." Dogrusu Neymis Ney"Kalk gidelim be sarayli bak dikiz aynam kalayli.."
Mirkelam "Ulannn... Kulaklarin cinlasin.." Dogrusu Neymis Ney"O an kulaklarin cinlasin.."
Haluk Levent "Askin mapushane,pesinde ben mahkum,saclarim yagdanlik,pesinde benziyan oldum..." "Yoksun sen aslinda,yalnizim bu kumsalda,neler yapiyorsun,bensiz kent Ankara'da..." Dogrularini yazmaya gerek var mi bilmem........