Linkin Park, Amerikalı bir rock müzik grubudur. 1996'da Xero adıyla kurulduğundan beri 50 milyondan fazla albüm satmayı ve iki Grammy ödülü kazanmayı başarmıştır. İlk albümleri Hybrid Theory ile büyük bir başarı kaydetmişlerdir ve 2005 yılında Gold CD ile bu başarıları belgelenmiştir.İkinci albümleri Meteora ile ise bu ünlerini devam ettirdiler ve Billboard 200'de ilk sırayı 2003'te aldılar. Bu başarıları onların albüm turneleri ve dernek konserlerini de başlatıyordu.
Meteora ve Hybrid Theory albümleri ile daha çok nu-metal tarzını icra eden grup, daha sonra, 2007 yılında çıkardıkları Minutes to Midnight ile bu türden uzaklaşıp alternatif metal ve alternatif rock türünde çalışmalar vermeye başlamışlardır. Billboard 200 listesinde bu albümle yeniden ilk sırayı alarak piyasa sürülmesinin ilk haftasında bu listeye oturma başarısını göstermiştir.
Linkin Park kendi çıkardıkları bu albümlerin yanı sıra yaptıkları düetlerle de dikkat
çekmişlerdir. Bunlardan en kayda değerleri Jay-Z ile yaptıkları düetlerdir.( NUMB şarkısının Encore versiyonu en güzeli bence )
ALBÜMLERİ
Xero Sampler Tape (1997) Hybrid Theory EP (1999) Hybrid Theory (2000) Reanimation (2002) Meteora (2003) Collision Course (2004) Minutes to Midnight (2007)
GRUP ÜYELERİ
Chester Bennington Mike Shinoda Rob Bourdon Joe Hahn Dave Farrell Brad Delson ------------------------------------- CHESTER BENNİNGTON
pr!ncess
Konu: Geri: Linkin Park Perş. Ağus. 21, 2008 11:17 pm
Lp HASTASIYIM BU GRUBUN Mİke çokk şeker... !
Alar@
Konu: Geri: Linkin Park Perş. Ağus. 21, 2008 11:20 pm
Ben Chester'ın çığlıklarına geberiyorum yaa..Bi insan bu kadar mı güzel çığlık atar Özellikle GIVEN UP şarkısında Chester 17 saniye çığlık atıyor süper bir şarkı
yaqmur
Konu: Geri: Linkin Park Cuma Ağus. 22, 2008 12:04 am
mike'ımmm her şeyim beniimmm
cnnShinoda
Konu: Geri: Linkin Park Cuma Ağus. 22, 2008 2:46 pm
mike ım yaa
eysan1
Konu: Geri: Linkin Park Cuma Ağus. 22, 2008 8:39 pm
katılıyorum mike gibisi war mı yaaa
pr!ncess
Konu: Geri: Linkin Park Cuma Ağus. 22, 2008 8:42 pm
Mİke ' cılar topLuLuğu xD xD HEYYOO
Alar@
Konu: Geri: Linkin Park Cuma Ağus. 22, 2008 8:45 pm
Bi tek ben Chester'cıyım aranızda Ama napiim adam çok güzel bağırıyor yaa
SendenasLaayrıLmamdeyip
Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Ağus. 23, 2008 2:06 pm
Linkin Park-Numb yeryüzündeki en iyi rock şarkıLarından biridir dinleyiniz lutfen
Alar@
Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Ağus. 23, 2008 2:17 pm
SendenasLaayrıLmamdeyip demiş ki:
Linkin Park-Numb yeryüzündeki en iyi rock şarkıLarından biridir dinleyiniz lutfen
İlk defa sana katılmak zorundayım.. Ben böle bi şarkı göemedim dinlemeyen herkes dinlesin.. Dinleyenler bi daha dinlesin..
pr!ncess
Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Ağus. 23, 2008 2:19 pm
nobodys listening de sprr dinLeyiNn...
Alar@
Konu: Numb Paz Ağus. 24, 2008 10:21 pm
Numb Im tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I dont know what youre expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
[caught in the undertow Just caught in the undertow] Every step that i take is another mistake to you [caught in the undertow Just caught in the undertow]
Ive become so numb I cant feel you there Become so tired So much more aware Im becoming this All i want to do Is be more like me And be less like you
Cant you see that youre smothering me Holding too tightly Afraid to lose control Cause everything that you thought i would be Has fallen apart right in front of you
[caught in the undertow Ust caught in the undertow] Every step that i take is another mistake to you [caught in the undertow Ust caught in the undertow] And every second I braced is more than I can take!
Ive become so numb I cant feel you there Become so tired So much more aware Im becoming this All i want to do Is be more like me And be less like you
And i know I may end up failing too But i know You were just like me With someone disappointed in you
Ive become so numb i cant feel you there Is everything what you want me to be Ive become so numb i cant feel you there Is everything what you want me to be
Uyuşmuş Senin istediğin gibi olmaktan sıkıldım Yerin altında inançsız bir sekilde kaybolumuş hissediyorum. Benden ne beklediğini bilmiyorum Ayakkabinin içinde yürümenin baskısı altındayım Attığım her adim sana göre yeni bir yanlış O kadar hissizleştim ki senin burada olduğunu fark edemiyorum Çok yoruldum Ne hale geldiğimin çok daha fazla farkına vardım Tek istediğim daha cok benim gibi, daha az senin gibi olmak Beni boğduğunu göremiyormusun Kontrolu kaybetme korkusu ile çok sıkı tuttuğunu Çünkü benim olabileceğimi sandiğin her şey Dağılıverdi gozünün önünde Attığım her adim sana göre yeni bir yanlış Ve harcadiğim her saniye dayanabileceğimden fazla Ve biliyorum Hüsrana da uğrayabilirim Ama biliyorum Sende hayal kırıklığına uğrayan biriyle tıpkı benim gibiydin.