---BİTİŞ ZAMANI--- Ağladım Gecelerdeki Damlalarla Büyüdüm Sakinlik Göremedi Bir Türlü Yüzüm Agresif Tavırlarımla Küçüldüm Orostopolluk Yapan Kişilerin Yaptıklarıyla Üşüdüm
Hatalar Acıdır Ama Gerçeği Yansıtır Sensizlik Öldürür Beni Aşkıyla Yaşatır Pişmanlıksa Ağlatır Ama Hata Sizi Uyandırır İçimden Gel ''Zalim''Şüğheyi Kaldır Yada Gel Beni Oraya Aldır
Sevgisiz Dünya Yok Olsun İsterse Hayat Akmadan Dursun Teşbihte Hata Olmaz Susun Geçerde Günlerim Geçmezse Hayat Beni Yorsun ! Sen Benim Üzerime Yağan Bir Yağmursun...
Nokta Koydum Son Değil Yeni Cümleler Var Yaşadıklarım Bildiklerimin Dışında Kalanlar Geçen Zamanda Pişmanlık Var Hayat Tekme Attı Bir Daha Ki Sefer Yumruk Atar ! Önümde Karalanmış Bircok Sayfa Var
Hergün Okunur Selalar ''Ölümü''Umursamaz Artık İnsanlar Beni Yarı Yolda Bırakan Çok Dost Var Bitiş Zamanımı Bekliyorlar Kokmuş Ölülere Yer Kalmadı İsyanlarda Topraklar !
İçimdeki Yazma Hevesi Doldurur Boş Sayfaları Niyetim Küfür Değil Soğuk Esprilere Üşüdüm Yapılan Maçların Hepsinde Sövdüm Ölümü Öp Dediler Öptüm ! Yıllar Geçsin Belki Alınır Öcüm !
Aşk Denir Buna Gittikçe GÜÇLENİYORUM Önüme Çıkmayın Kendimi GELİŞTİRİYORUM Bütün Anlamları DELİYORUM Pusuda BEKLİYORUM Ama Pusuyu Kime Kurdum Bende BİLMİYORUM...