Maldonado= "Geçen yıl gerçek Maldonado'yu gösteremedim"
Yazar
Konu: Maldonado= "Geçen yıl gerçek Maldonado'yu gösteremedim" Paz Ağus. 31, 2008 4:17 pm
İstanbul Büyükyehir Belediyespor maçında ilk golün asistini yapan yuncumuz Maldonado, geçen yıl üst üste yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle gerçek 'Maldonado'yu gösteremediğini, şimdi kendisine iyi baktığını, bunun da meyvelerini toplamaya başladığını söyledi. Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı aç sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Maldonado, "Geçen sene buraya geldiğimide bir sürü olumsuz şey üst üste geldi. Hazır değildim, sakatlandım, oynadığım zamanlarda da gerçek Maldonado'yu ortaya koyamadım. Tatil zamanı tedavimi sürdürdüm ve sakatlığı atlattım. Sezon başından beri kendime çok iyi bakıyorum kendimi iyi hissediyorum. Bunun da meyvelerini şimdi topluyorum" dedi. Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu da değerlendiren Maldonado, "Sıkıntılı ve zor bir grup doğrusu. Karşılaşacağımız ekipler Avrupa'da isimleri olan güçlü takımlar. Biz de belli bir ismi olan güçlü bir ekibiz. Geçen senenin üstüne koymalıyız bunu yapaçak gücümüz de var" dedi.