|
İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? |
|
|
|
İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? | Sevdiğimi,Çünkü Kalbimi Dinlerim | | 56% | [ 5 ] | Beni Seveni,Çünkü Asla Üzmez | | 44% | [ 4 ] | Tipi İyi Olanı,Çünkü Fiziksel Görünüş Önemlidir Zengin Olanı,Çünkü Parasız Yaşanmaz | | 0% | [ 0 ] | Hiçbirini, Çünkü .... (yorumlara yazın) | | 0% | [ 0 ] | İkisinide İdare Ederim | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 9 | | |
|
Yazar |
Mesaj |
MeLisA
|
Konu: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Ptsi Ağus. 25, 2008 10:34 am |
|
|
buyrun arkadaşlar... ;)değişik bir anket yapmak istedim inşallah beğenirsiniz |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Ptsi Ağus. 25, 2008 11:40 am |
|
|
Melisa sağol valla tam benim durumuma uyuyor Tabiki sevdiğim kişiyi seçerim.. Ama... [aması karışık ] |
|
|
|
sago_kaan
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Ptsi Ağus. 25, 2008 4:21 pm |
|
|
bndede buna bnzer bişe olmuştuu tabiki svdiğimi:D |
|
|
|
th_delisi
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Ptsi Ağus. 25, 2008 11:08 pm |
|
|
süpermiş yahu |
|
|
|
GFB-ŞeydA
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Çarş. Ağus. 27, 2008 9:48 pm |
|
|
BEN SEVENİ SEÇERDİM .SEVDİĞİMİZİN BİZİ SEVDİĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRİZKİ |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Çarş. Ağus. 27, 2008 11:00 pm |
|
|
- GFB-ŞeydA demiş ki:
- BEN SEVENİ SEÇERDİM .SEVDİĞİMİZİN BİZİ SEVDİĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRİZKİ
Haklısın..! |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Perş. Ağus. 28, 2008 8:30 am |
|
|
ßeni seveni... |
|
|
|
MeLisA
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Perş. Ağus. 28, 2008 9:12 am |
|
|
- GFB-ŞeydA demiş ki:
- BEN SEVENİ SEÇERDİM .SEVDİĞİMİZİN BİZİ SEVDİĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRİZKİ
Tabiki seveni seçicez ama bazen sevipte sevmeyenlerde olabiliyo. |
|
|
|
GFB-ŞeydA
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Paz Ağus. 31, 2008 9:43 pm |
|
|
MELİSA COK HAKLISIN SEVİYO GİBİ YAPANLAR ÇOK |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? Paz Ağus. 31, 2008 10:28 pm |
|
|
Çok ne kelime yarısı öle |
|
|
|
|
İki kişi arasında kalsanız hangisini secerdiniz?Neden? |
|
|