|
sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? |
|
|
Sayfaya git : 1, 2 |
Yazar |
Mesaj |
duygu--suz
|
Konu: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 3:52 pm |
|
|
evet arkadaşlar ben çeviremeyeceğime göre siz beni çevirin |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 6:30 pm |
|
|
denizyıldızı ewtt hadi beni bişiye çevirin ?? |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 6:33 pm |
|
|
Tom^un gitarına çeviriyorum seni Bakalım beni neye çevircekler |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 6:36 pm |
|
|
inanmıyorum jnm bnm bn seni çevircem tom ' un sevgilisii... |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 6:40 pm |
|
|
- pr!ncess demiş ki:
- inanmıyorum jnm bnm bn seni çevircem tom ' un sevgilisii...
Çok sağol cnm 'Zimmer 483'te grüşürüz Tom^la 483 falan dedik aman yanlış anlaşılmasın yanlış bişe yok ortada |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 6:45 pm |
|
|
- Alar@ demiş ki:
- pr!ncess demiş ki:
Çok sağol cnm 'Zimmer 483'te grüşürüz Tom^la 483 falan dedik aman yanlış anlaşılmasın yanlış bişe yok ortada ßaşta yanLış anLadım puhaha koptum hatta ama sonradan... |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? Cuma Ağus. 22, 2008 6:47 pm |
|
|
- pr!ncess demiş ki:
- Alar@ demiş ki:
- pr!ncess demiş ki:
Çok sağol cnm 'Zimmer 483'te grüşürüz Tom^la 483 falan dedik aman yanlış anlaşılmasın yanlış bişe yok ortada ßaşta yanLış anLadım puhaha koptum hatta ama sonradan... Millet dicek ki 483 ne?? Merak edenlere öm le anlatırız Nese konu çok karıştı |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 12:02 pm |
|
|
bende seni tom'un cadillac'ına çeviriyorum |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:05 pm |
|
|
ßen seni tom 'un en yakın arkadaşına çeviriyorum:D |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:11 pm |
|
|
çok sağol canım sevindirik oldum =)
tom'un saati |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:35 pm |
|
|
bill 'in yüzüqü |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:37 pm |
|
|
tom'un şapkası |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:38 pm |
|
|
- duygu--suz demiş ki:
- tom'un şapkası
Hangi şapkası adamın 70 tane şapkası var |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:42 pm |
|
|
- pr!ncess demiş ki:
- duygu--suz demiş ki:
- tom'un şapkası
Hangi şapkası adamın 70 tane şapkası var tom'un en sevdiği şapkası |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:44 pm |
|
|
tom 'un en seviği bol t-shırt ' ü |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:52 pm |
|
|
sağol cnm çok mutlu oldum
tom'un beresi |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:59 pm |
|
|
şebnem ferah ' IN İKİZ KARDEŞine :d |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:06 pm |
|
|
şebnem ferah'ın ikiz kardeşinin kuzeni |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:08 pm |
|
|
Şebnem Ferah'ın ikiz kardeşinin kuzeninin ikizine |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:11 pm |
|
|
şebnem ferah 'ın ikiz kardeşinin kuzenin ikizinin kuzenine -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:17 pm |
|
|
şebnem ferah 'ın ikiz kardeşinin kuzenin ikizinin kuzeninin yeğeni |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:18 pm |
|
|
oyyy amy lee nin kankisine |
|
|
|
Alar@
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:21 pm |
|
|
Forumu Rock'çılar işgal etti yaa Ne güzeell
Amy Lee'nin mikrofonuna çeviriyorum seni |
|
|
|
pr!ncess
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:23 pm |
|
|
heyoo seni amy lee nin kuzenine çeviriorm... |
|
|
|
duygu--suz
|
Konu: Geri: sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:25 pm |
|
|
amy lee'nin kuzeninin ikizine |
|
|
|
|
sihirli değneğin olsaydı üsttekini neye çevirirdin? |
|
|